Boserup Ejendomme kan også administrere dine boliger

Ejendomsfirmaet Boserup Ejendomme er et veletableret ejendomsvirksomhed med 15 dygtige medarbejder, der har speciale i lejeboliger og leje af butikslokaler. Udover at Boserup Ejendomme udlejer en masse ejendomme, driver de også selv en bred række ejendomme og tilbyder boligejere en bred palet af serviceydelser inden for ejendomsdrift og -administration.

Boserup Ejendomme hjælper boligejere

Ejendomsfirmaet Boserup Ejendomme hjælper ikke kun boliglejere med at finde en passende lejebolig, de hjælper også boligejere med at få udlejet deres ejendomme. Er du boligejer, men orker du ikke selv at stå for administrationen heraf, kan du få Boserup Ejendomme til at klare det for dig. På den måde kan du selv fokusere på andre ting i din hverdag, og du er sikret kompetent hjælp og drift.

Boserup Ejendomme kan klare det hele for dig

Boserup Ejendomme står til rådighed, når du skal have klaret driften og administrationen af din bolig eller boliger. Boserup Ejendomme kan klare opgaver indenfor udlejning af ejendomme, og tilbyder derudover enkeltstående ydelser i forbindelse med ejendomsdriften, for eksempel udarbejdelse af boliglejekontrakter, håndtering af indflytninger med mere.

Du kan med andre ord trygt lægge driften af dine ejendomme i Boserup Ejendommes hænder.

Reklamer